Beeld Beeld Beeld Beeld

Cadeaus

De Morgen Nederlands

Product Code:1700001

Met De Morgen kiest u voor kwaliteitsjournalistiek met een kritische, onbevangen blik. Voor sterke journalistieke stukken door de strafste pennen van het land.

 • Het nieuws van de dag. Elke dag krijgt u het meest relevante nieuws uit binnen- en buitenland, achtergrond en duiding, politiek en sport. Steevast aangevuld met heldere analyses en spraakmakende opiniestukken.
 • Straffe bijlages. In DM.focus gaan we dieper in op actuele thema’s. Inspirerend cultuurnieuws, -recensie en –tips vindt u dagelijks in DM.cult. Op woensdag leest u in onze boekenbijlage over het betere schrijfwerk. Elke vrijdag brengen we u grote en kleine verhalen uit vaderlandse en internationale media in Media.com.
 • Extra dikke weekendkrant. In het weekend gidst Zeno u langs diepgravende interviews, sterke reportages en de strafste actuele verhalen. Leun gezellig achterover voor onze welgemikte cultuursuggesties en een tv-gids met kijktips van de redactie. In De Morgen Magazine maken we plaats voor alles wat het leven leuker maakt: lifestyle, mode, food en trends.

12 m Compleet (papier + digitaal) via domiciliëring per maand
24 m Compleet (papier + digitaal) via domiciliëring per maand = 25 n°s
12 m Compleet (papier + digitaal), betaling via overschrijving
24 m Compleet (papier + digitaal) betaling via overschrijving = 608 n°s
12 m Weekend papier + elke dag digitaal, via domiciliering per maand = 25 n°s
24 m Weekend papier + elke dag digitaal via domiciliering per maand = 25 n°s
12 m Weekend papier + elke dag digitaal, betaling via overschrijving = 304 n°s
24 m Weekend papier + elke dag digitaal, betaling via overschrijving = 608 n°s
12 m Digitaal, via domiciliering per maand = 25 n°s
24 m Digitaal via domiciliëring per maand = 25 n°s
12 m Digitaal, betaling via overschrijving = 304 n°s
24 m Digitaal, betaling via overschrijving = 608 n°s

De Morgen digitaal altijd en overal

In 2016 is De Morgen uitgegroeid tot de grootste digitale krant van het land. Ontdek zelf ons digitaal aanbod, waar, wanneer en hoe u wilt.

 • Download de digitale krant. Waar u ook bent, via uw tablet, pc en smartphone kunt u altijd online uw krant lezen. Via onze krantenapp downloadt u vanaf 4 uur ’s morgens uw digitale krant, precies zoals ze eruit ziet op papier. Als extraatje krijgt u elke dag de Volkskrant er bovenop.
 • Krijg toegang tot alle plusartikels. Via demorgen.be en in onze nieuwsapp leest u al onze betalende plusartikels, exclusief voor abonnees. Log eenmalig in en krijg toegang tot extra opiniestukken, columns, politieke analyses, recensies, … We vullen dit aan met het beste uit de New York Times en de Volkskrant.
 • Lees De Morgen live. Via onze mobiele nieuwsapp bent u in een paar vingerbewegingen mee met de actualiteit. Op uw smartphone krijgt u de meest recente updates, prikkelende opinies en diepgravende interviews. Dankzij onze pushberichten bent u als eerste op de hoogte bij belangrijk nieuws.
 • Duik in ons enorme archief. Als abonnee kan u via de zoekfunctie op de website onbeperkt het archief van de krant en de website raadplegen tot meer dan 10 jaar terug.
 • Verwen uw zintuigen. De Morgen houdt van cultuur, en als abonnee zit u op de eerste rij. Via DM+ Voordelen krijgt u elke week gratis tickets en kortingen voor culturele voorstellingen en exclusieve evenementen.
 • Het nieuws van morgen, vandaag in uw mailbox. Via onze Plus Nieuwsbrief sturen we u elke avond een verzameling straffe stukken die de waan van de dag overstijgen.
 • NIEUW: Topics, uw persoonlijke nieuwssite. Over sommige onderwerpen wilt u gewoon alles weten. Uw favoriete artiest, belangrijk politiek nieuws of de laatste designtrends. Topics bundelt alle artikels over de onderwerpen die u boeien van meer dan 2.000 Belgische en Nederlandse kwaliteitsjournalisten op één centrale plek. Selecteer, zoek en krijg elke dag het laatste nieuws van alle topics die u volgt.

Lees De Morgen zoals u wilt

Compleet voor maar € 16,95/maand * = 65% korting
Elke dag de krant op papier + altijd digitale toegang (digitale krant, DM+, Topics)

Weekend+Digitaal voor maar € 14,95/maand * = 59% korting Elke zaterdag de krant op papier + altijd digitale toegang (digitale krant, DM+, Topics)

 • Gratis 2 filmtickets als u meteen kiest voor 2 jaar.

Liever enkel DM digitaal? Kies voor een exclusief digitaal studentenabonnement voor maar € 10,95/maand.

Leerkracht? Ga dan naar 4uCampus.be/demorgen-leraar

SHARE